Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon

Regionrådet møtte den «nye» Tromsbenken

Publisert 25. november, 2017

Fredag 24. November møtte Tromsø-områdets regionråd den « nye» Tromsbenken. I løpet av to timer ble det blant annet diskutert regionale saker som E8, Regionreformen- og oppgaveportefølje, herunder også Tromsø kommune sin rolle som Arktisk hovedstad, Havbruksfondet, etablering av et Nord- Norsk såkornfond på lik linje med etablerte fond i sør, vest og midt-Norge, med mere.

Fra Tromsbenken møtte Cecilie Myrseth (AP),Martin Henriksen (AP), Kent Gudmundsen (H) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV).

På benkens leders ( Cecilie Myrseth) initiativ diskuterte man også et fremtidig samarbeide mellom regionrådet og Tromsbenken. «Regionrådet vil være en viktig lyttepost for oss de neste 4 årene, derfor ønsker vi å gjennomføre minst to møter med regionrådet i året.»

Regionrådets leder varaordfører Jarle Aarbakke,og benkens leder Cecilie Myrseth var svært fornøyd med møtet, noe de fikk tilslutning til    fra de andre møtedeltakerne.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *